Menu

PONIEDZIAŁEK       19.11.2018

ZUPA ROSÓŁ Z MAKARONEM

KOTLET SZWAJCAR

ZIEMNIAKI

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY

ALERGENY ( GLUTEN , SELER, MLEKO I PRODUKTY POCHODNE, JAJA, SLADOWE ILOSCI GORCZYCY, LAKTOZY, SOJA )


WTOREK                 20.11.2018

ZUPA KAPUŚNIAK Z KIEŁBASĄ

RYŻ Z JABŁKIEM

ALERGENY ( GLUTEN , SELER, MLEKO I PRODUKTY POCHODNE, JAJA, SLADOWE ILOSCI GORCZYCY, LAKTOZY, SOJA )

 

ŚRODA                    21.11.2018

ZUPA  OGÓRKOWA

POTRAWKA Z KURCZAKA Z WARZYWAMI

MAKARON SWIDERKI

ALERGENY ( GLUTEN , SELER, MLEKO I PRODUKTY POCHODNE, JAJA, SLADOWE ILOSCI GORCZYCY, LAKTOZY, SOJA )

CZWARTEK            22.11.2018

ZUPA FASOLOWA

PIEROGI RUSKIE Z OKRASĄ

ALERGENY ( GLUTEN , SELER, MLEKO I PRODUKTY POCHODNE, JAJA, SLADOWE ILOSCI GORCZYCY, LAKTOZY, SOJA )

 

 

PIĄTEK                   23.11.2018

ZUPA JARZYNOWA

KLOPSY RYBNO -JAJECZNE

ZIEMNIAKI

MARCHEW OPRUSZANA

ALERGENY (RYBA, GLUTEN , SELER, MLEKO I PRODUKTY POCHODNE, JAJA, SLADOWE ILOSCI GORCZYCY, LAKTOZY, SOJA )<

 

 

 

 

Projekt i realizacja: pracowniaforma.pl